Kleermakerij

Bal Herenkleding is in 1949 begonnen als eenmans kleermakerij. Omdat men zich steeds bleef aanpassen aan de samenleving met zijn snel veranderende kleedstijlen, kon Bal Herenkleding uitgroeien tot de onderneming van het huidige niveau.

Maar oude liefde roest niet, want naast de verkoop van nieuwe kleding hebben wij nog steeds een kleinschalige, ambachtelijke kleermakerij. Zeker tegenwoordig, nu we met zijn allen wat meer op de kleintjes moeten letten, wordt het weer aantrekkelijker om uw gedragen kleding te laten repareren of verstellen. De vakmensen van Bal Herenkleding met meer dan 50 jaar ervaring en vakmanschap kunnen alle gewenste verstelwerkzaamheden aan uw kleding snel en vakkundig uitvoeren.

Ook voor uw bestaande of elders aangeschafte kleding kunt u bij ons terecht en ook dameskleding veranderen wij. U kunt het eigenlijk zo gek niet verzinnen op kledinggebied of wij kunnen het wel aanpassen.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en een prijsindicatie van onze verstelservice. Indien u een keus hebt gemaakt geven wij u vooraf de exacte prijs, zodat u weet waar u aan toe bent. De prijzen zijn inclusief btw en materiaalkosten (tenzij anders vermeld).

U bent van harte welkom in onze gezellige winkel waar de koffie of thee altijd klaar staat.