Herenmode van formaat

Heeft u moeite met het vinden van goed passende kleding omdat u lang, fors, kort of gezet bent? Dan heeft u een goede kans van slagen bij ons. Sinds 1959 specialiseren wij ons reeds in Grote Maten Herenkleding. Juist voor u, die een maatje meer nodig heeft, voeren wij een uitgebreide collectie in zowel nette kleding voor officiele gelegenheden als in sportieve vrijetijdskleding tot en met maat 10XL.

Reguliere maten

Wij zijn dan wel gespecialiseerd in Grote Maten Herenkleding maar wij verkopen natuurlijk ook Herenkleding in reguliere maten.

Voorraad

Ontdek bij ons de stijlvolle kleding voor iedere gelegenheid en smaak en laat u vrijblijvend voorlichten door ons als ervaren vakmensen. De mogelijkheden zijn echt legio en indrukwekkend. U kunt kiezen uit een ruim aanwezige voorraad. Wat wij niet in ons assortiment hebben, kunnen we desgewenst voor u bestellen.

Aanpassingen

Voor u als klant is het ook prettig om te weten dat alle voorkomende correcties aan uw kostuum, colbert, pantalon of iets dergelijks in eigen atelier vakkundig en snel door ons als gediplomeerde coupeurs kunnen worden uitgevoerd, zodat u er onberispelijk uit zult zien bij elke gelegenheid.

Ons devies was en is nog steeds: klassiek of modern, wij bieden elke man perfect passende kleding volgens de heersende levensstijl.

Bereikbaarheid

En een prettige bijkomstigheid na al die jaren: wij zijn (ook) goed bereikbaar met openbaar vervoer