Familiebedrijf

V.O.F. Bal Herenkleding is een echt familiebedrijf. Op de foto hieronder ziet u grootmoeder Trijntje Bal-Pronk op jonge leeftijd. Zij stimuleerde haar zoon Maarten om als kleermaker een eigen bedrijfje te starten. Wat de heer Maarten Bal sr. in 1949 als eenmanszaak begon, werd de basis voor een duurzaam familiebedrijf. Later slaagde hij er in om de zaak, samen met de hulp van zijn drie zonen, verder uit te bouwen tot de handelsonderneming van het huidige niveau.

In al die jaren werd enorm veel kennis en ervaring opgebouwd in het vakgebied. Daarbij bleek vooral een grote behoefte te bestaan aan incourante maten. Een reden voor het bedrijf om zich steeds meer in deze categorie te specialiseren. Tot aan zijn plotselinge overlijden in 1999 bleef de heer Maarten Bal sr. vol enthousiasme actief meedenken en meewerken in de zaak.

Thans bestaat V.O.F. Bal Herenkleding uit zijn drie zonen: Cor, Martin en Maarten. Zij zijn professionele vakmensen, die hun sporen ruimschoots verdiend hebben op het gebied van grote maten kleding. Voor hen geldt na al die jaren nog steeds het ouderwetse devies 'de Klant is Koning' en hun doel is bereikt als u naar tevredenheid bent geslaagd.